Trisslottsvinst fin present

En av de bästa presenterna man kan få är en trisslott, och speciellt om det är en vinstlott. Det är inte helt ovanligt att folk vinner stort på den lott de fått i present och då gäller det för presentgivaren att vara glad för vinnarens skull.

11552692--

På norran.se kan man läsa om en man som fick trisslotter i födelsedagspresent och skrapade fram tre tv-rutor, vilket innebär att han har chans att vinna en stor vinst i TV4:s direktsändning. När man skrapar fram tv-rutor är det en vinst på mellan 50 000 kronor och fem miljoner kronor. När han får frågan på vem som gav honom den vinnande lotten svarar han att han faktiskt inte vet. Han fick nämligen ett tiotal lotter men en dolde alltså en vinst. Beroende på vad han vinner har han lite olika planer på vad han ska göra med pengarna. Men eftersom 50 000 kronor är den minsta vinsten han kan få, lär det i alla fall bli en resa.

Ge bort en lott

Att ge bort en trisslott eller två i present till någon man tycker om visar sig i den här artikeln vara en riktigt bra idé och vem vill egentligen inte vinna en massa pengar? Antingen kan man gå ner på närmaste matbutik och köpa ett par lotter eller så gör man det hela lite festligare och beställer en box med trisslotter och gott godis från Godisboxen. Man kan hitta massor av fina presenttips till vänner på godisboxen.se och förutom godis och lotter, har de även presentkort på exempelvis bio. Läs mer om det här.

Kan inte ta tillbaka gåvan

Har man gett bort en trisslott i present som vännen skrapar och den visar sig vara vinstgivande, är det något som man får stå ut med. Det går nämligen inte att ta tillbaka lotten bara för att det var vinst på den. I Aftonbladet kan man läsa om en man som polisanmält en kvinna för att hon fått en vinst på sin lott, som han gett henne i present. Kvinnan har vägrat ge lite av pengarna till mannen och detta är alltså vad han polisanmält henne för.